hej tjejor! ;)

hej hej jag har fixat en ny lite header ;) ska göra den ännu bättre under dagen men den e iaf ganska bra nu :P 
här kmr 1 av '15 things u must know about me!' haha här kmr den:
jag älskar att segla men när jag sseglar (i stora båtar) liger jag bara i förpiken hela tiden tihi aja det var nog allt hej svejs elr just det det kmr att bli glesare genom inläggen nu på sommarn eftersom att vi inte har nåt fast internet ute på landet see ya!
 

Börjar med ett...

Japp börjar med ett livstips så här då: Ni ska ALDRIG någonsin någonsin handla med mej på en söndag tihihi detta är ganska meningslöst men ändå jag kommer vara trött efter vecka och kommer inte vara sugen på att köpa nåt och defenetift inte vilja vaara med er haha nej här kommer tipset: Vi säger så här ni är hemma och så ringer det på telefonen ni svarar typ: hej det är Namn då kmr det en röst som säger typ: Hi we can se u have trubbels with youre cmputer and have had that for a wild. Ni tänker men hen har ju faktist rätt medans hen säger we sit on a windows central and if u want to have help keep listening (nåt sånt säger hon typ) NU kommer ni känna er kluvna för visst hade ni problem igår? Men nu ska jag säga att dem är inte på riktigt!! De bara säger så elr de e på riktigt men de luras de ringer runt och frågar antingen så ska ni lägga på elr aäg att ni inte kan eng. Elr att ni inte har nån dator ovs omni gör som de säger kommer de kunna ta över din dator!! :O Så nu vet ni det Hej svejs!! Elr jobjust det det första är faktist oxå sant ;)

tihi glömt bort :)

 
tihi kmr inte vara så mkt sminktips men kmr iaf att göra några ska kanske göra en till men måste fråga om tillstånd först what ever see ya!

TJABA!

 
Haft en bra midsomar? för mig har den varit jätte bra :) den började med att vi åkte i torsdags natt (typ kl 00) till farfar som bor i bollnäs ;) sen så gick vi upp åt frukost och tog det chill makarill :D sen gick vi ner till min kusin (som e 1) och firade misaummer :) vi brukar inte göra så här utan förut gjorde vi såhär:
1 åkte till landet (BLIDÖ) på onsdan sen åkte vi till våra kompisar på midsummer aftonen och sen så åt vi mat (barnen fick typ korv och bröd - som jag hatar och de vuxna fick sillunch typ) sen gick vi till midsummer stången där typ hela ön är och sjunger  ;(  sen så gick vi hem + fri aktivitet sen så blev det BASTU som enligt mej inte behövs för det är tillräkligt varmt i vattnet? :question: sen middag TJOHO! vi barn får typ EN YYTTEPYYTTELLITTEN bit köt å de vuxna får hur mkt de vill ;( ;( ;( sen är det fri aktivitet och sen åker vi hem :bigeyes: alltså fattar inte grejen å just det glömde säga att det inte är det roligaste men alla andra barn verkar inte tycka det e nåt fel på det :bigeyes: men den här gången fick jag:
1 sova HUUUUR länge som helst (typ) :D
2 inte vara där förns kl 14:00 
3 det var inte så många där (annars brukade det vara typ 80 pers... :bigeyes: )
4 större delen av tiden hade jag TREVLIGT!
just det mina kära föräldrar gillade båda lika mkt
 
Ja å nu undrar ni säkert 'meh vrf åkte ni till din farfar för första gången?
JO för de vi brukade vara hos har separerat tihi kan inte säga att jag är glad men jag gillar att det blev lite varriation ;) 
 
bilder kmr snart! GOOD BYE elr vänta har jag glömt nåt? ne tror nt det... JO just det ni vet nt min sommarout-fit tihi kmr bilder när jag kmr hem SWEET DREAMS! JO Olivia: tvr kan jag nt komma upp i år men om vi fortsätter så här så kanske jag kmr kunna komma upp under självaste midsummer! elr tvärtom :) du skulle älska min kusin ;) 
 
SEE YA!
 
 

HEJ!!

hur mår ni? jag mår jätte bra :thumbup: faktist jag har haft en toppen dag :) den började med att jag vaknade och ingen var hemma så jag gjorde frukost å grejor och städade sen så cyklade jag ner till filmkedjan (som dessutom är en brafilmbutik) och lämnade filmer ;) sen så åkte jag hem igen å då var mamma å pappa hemma sen åt vi lunch och sen åkte pappa till jobbet å jag å mamma åcyklade runt på stan och gjorde lite ärenden :) nu är jag hemma å pakar ska in i duchen nu men ni ska få se lite saker jag VILL HA! och mitt lilla nya motto) TIHI see ya!
 
 
 
 

Förlåt!!! ;(

ja förlåt för dålig uppis (igen) I helgen var vi ute på landet jag och pappa tog natt dag oxå det var skönt Tihi I går så hade jag kursen å då så på morgonrn så skulle jag hjälpa pappa att slussa med båten men det kunde man göra först kl 09:15 å jag behövde vara på bussen vid slussen då (var vid skanstull) haha så kundd inte hjälpa pappa :( jag åkte istället till kursen och kom i tid!! :thumbup: haha först så fick vi göra snurror åt kött till lunch sen fick vi göra glass av flytande kväve :) Sen så möttes jag å mamma på stan och köpte regnställ, bikini från adidas :love: å skor kosta runt 2000 säger bara tack mamma :love: Idag så hade jag kursen och förstfick vi göra labbar :tired: sen åt jag pommes men bea och cola sen så hade vi en 3D grejsimojs då så fick vi bygga saker i ett program och sen skriva ut det i en 3D skrivsre skulle ha gjort en ask till mamma men blev för liten ... Sen åkte jag till stan och skulle köpa jeansshorts ett skal till mamma å ett par skor skulle bytas ut ;) jag började med att kolla shortsen sen gick jag å köpte ett skal till mamma (ett ljusbått) sen så gick jag till din sko å tog ut pengar / lämnade in skona sen in på hollister sen kom olivia och så blev det lite problem... Jag skulle köpa sakerna men det funkade nt med kortet jag försökte två ggr sen gick jag å det visade sig att pengarna från din sko nt kommit in så mamma fick skicka... Hihi köpte hursomhelst ett par jeansshorts ett par flippidifloppidis och ett skal så har min beach outfit klar nu :) Sen gick jag å olivia på lindex, hm å kappahl och mobbade kläderna tihi see ya :love:

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPIS! :|

För dålig uppdatering!
Det har varit lite mkt med skolavslutning å allt :(
Finns för närvarande inga bra bilder från skolavslutningen ;(
Nu så går jag en typ NO kurs för tjejer och där går oxå Tove å Meja :love: igår fick vi bygga egna robotar!!!! :love: och innan det (på förmiddagen) hade vi typ en lektion om smycken å mineraler :bigeyes:
Idag så kom jag först försent sen ahde vi en lektion om el på förmiddagen åt toast till lunch och på eftermiddan hade vi UV lektion med roliga expriment :) måste sluta nu måste gå hela vägen ner till ika... elr jag kanske ska cykla? ne aja plikten kallar hej då
slutet

Haha (skämt)

Hihi gjort ett litet collage :love: :D


SKOLAVSLUTNING!

HAHA JA... min sista dag i knorra ;( detta är ett tidsinställt inlägg och ni kmr nt gilla det men aja vad kan man säga? jag har älskat min klass å jadi jadi men vette tusan om jag kmr komma ihåg de om 60 år... aja heja polen!

HAHAHAHHAHAHA :blush:


kommit på att ni inte vet hur det gick på tävlingen ;)
hihi vet det ser ut som en guldmedalj men är en silver :love: vi fick den i fristående tydligen så var vi inte så bra på varven ;p idag har jag skolavslutning! <3 det ska bli kul men
see ya!
slutet

HITTAT en ny början!


JAPP! 'SUNIES' är solstrålar (typ) ;) what ever på vintern kmr det vara *SNOWMANS!*
slutet

SVARR!

postat av olivia: key då ;) tyckte bara den var bra så tänkte ha den tils jag hittat en ny :) men ska sluta nuuuuu om du vill :)
slutet

Tagga tävling!

aa detta är ett tidsinställt inlägg för måste tydligen gå upp klockan 6 idag :S fattar nt varför man måste va där klockan 8 :question: jaja vi är skitbra på varven och jag tror vi kmr vinna! 'whoop whoop' efter tävlingen klockan halv 6 så kmr vi ha slut middag typ då kmr vår gamla tränare komma! :love: haha våra ledare bjuder på 15 pers... :bigeyes:
slutet

TJA! :)

är på väg hem från landet och äri bilen inget speciellt har hänt jag håller på lite med headern har gjort den här ni ser nu haha bytte bara lite på en bild men det blev lite snyggare tycker jag haha ;) men ni måste följa mig på instagram!
hihi heter steste123 ;p kom igen nu! men how ever ni måste läsa dessa bloggar:
caty.nu
keela.se
de e ganska bra det här är ett inlägg jag bara skriver men det är roligt så jag fortsätter!
tja jag har fortfarande klippt mig och kommer lägga ut bilder i morgon el idag lite senare.
tja nu ska jag klaga lite haha här kommerr lite saker:
'OMG jag har såååå ont i ryggen efter i torsdags fa*n hatar det' :( men men ...
'OMG! jag hhhaaattttaaarrrr att jag måste gå upp typ klockan 6 imorn alltså nu känns det bättre om man hade haft tävling igår...'
'OMG! jag har så jävla mycket att göra!'
och så nu en bra nyhet mitt i allt ;)
*OMG! nu när noomi fått två tuch mobiler inom loppet på ett halvår (varav en va en iphone4s) så måste jag få en tuch mobil när jag har haft min gamla skrutt mobil i 4 år... :rolleyes: * <---- detta är ett tack till min kära granne noomi :love:
hihi sötisar nu säger jag bara en sak: ha en god fortsatt lördag!
slutet

PÅ LANDET!

idag har jag haft no å då så byggde vi torn (y) :| sen hade vi musik å då så sjöng vi å så skrattade några åt mig å dom trodde jag nt hörde nåt men det gjorde jag sen hade vi svenska och sen gick jag å klipte mig! (kmr bilder imorn el på söndag)
haha just det en sak till jag kmr att börja ge er typ livsråd å sminktips å jadijadi men det kmr jag nt börja med förns på måndag el söndag!
slutet

Planes for tomorrow! :love:

Haha planer för imorn skriver det nu hoho!
Å hejdå!


OLYMPIAD!


idag hade jag olympiad! det gick bra (tror jag) och nu så skriver jag på bloggen!
jag har alltid varit i ett vinnande lag (typ utom i 6års, 2,3,) och det betyder att jag vinner! :D lol detta är ett ganska meningslöst inlägg hehe jaja hejdå!
:bigeyes:
slutet

hittat ett slut

japp hittat ett slut!
slutet

gjorde en ännu bättre :)

hihi gjorde en ny den e i alla fall snyggare en den andra :love: hihi visst är den snygg? :question:
men undrar vad skulle ni säga om jag började göra lite mer videoinlägg?
hihi ska göra det hursom helst ;)

HEADER!

JAPP! :thumbup: haha det står inget på den hehe men jaja jag har aldrig gjort en förut hihi så jag är nöjd :p

Kan nt sova ;(

Aa så jag bloggar lite hihi
Jag har varit på noomis fest och ätit hur mkt godis som helst man skulle klä ut sig åjag var typ en sömndrucken tonåring hihi. Noomi har fått en iphone 4 det e så lyllos!!!!
Aja när jag kom hem kollade jag mamma å pappa å morris på mission impossible ghost protocol den va as bra :love: men jag har sockerchok och sov i 12 timmar så kmr nt kunna sova :( jaja kmr säkert lägga ut flera inlägg så som natten går men just nu godnatt ;p


Igår noomis födelse dag :love:

Hihi igår så fyllde min hranne noomi 12 och vår mentorgrupp skulle fira det med minigolf :love: hihi men... När vi ätit upp noomis födelsedags fika så skulle vi alltså köra minigolf jahapp vi skulle precis ut och köra när det började ösregna!! Emil o vår mentor grupp hade av nån anledning med sig högtalare och började spela musik hihi alla började dansa och så stod vår mentor i ett hörn och typ skrattade hihi efter det fortsatte det att regna å regna å regna å regna så vi bestämde oss för att köra minigolf iaf vi hade lixom betalat 20 kr för det jag menar så alla gick ut och körde (utom vår mentor som srod och typ hapskrattade åt oss för på två sek hade våra klämder nlivit dyngsura å jadijadi men det gjorde inget för vi va nt kalla jag körde rätt bra men i slutet körde jag värsta typ longisen så en person nästan fick bollen i huvudet... Aja det var en as rolig as kall dag :love: :D


Hahahahaha

Hihi kmr ni ihåg tävlingen? Hihi hade helt glömt bort den :blush: men aja den som vann är.... skvallerbook.blogg.se hihigrattis!!


Ojojojojojoj... :blush:

Ojoj hehe :blush: jag har glömt berätta om polen hihi!
Så hära e det i min skola knorra ordnas varje år en olympiad för 6:års - 5an där man tävlar i olika olympiska grenar. Man är i olika lag som tex polen sverige mm och så tävlar! På skolavslutningen så presenteras vinnarna (jag har för övrigt vunnit två ggr med finland) jag är med i polen med tyra :thumbup: (efter lite lagändringar... :rolleyes: ) och ska möta holland :thumbdown: men heja på polen på torsdag! :thumbup: och bua på holland ;) heja lite på sverige oxå för där är skvallerbook hihi see ya :bigeyes:


SKOLAVSLUTNING!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaaaaaaa det e exakt en vecka kvar jag kmr att ha de här kläderna ni kmr få en bättre bild dagen innan på kvällen ;p jaja ni kmr att älska kläderna (hoppas jag) och... Heja Polen!!! :cool:


SATSA!

japp jag tror jag kmr satsa lite mer på denna lilla blogg hehe men först måste jag få en header ska snart kanske fixa en hihi aja men nu vet ni det lol :cool: hihi ja det finns nt så mkt att skriva om idag men... hejdå!


HAHAHAHA!!! LOL!

HAHAHAHA ;p TITTA PÅ DETTA KLIPP Å DE ANDRA AS ROLIGA! TACK NOOMI FÖR DET FINA TIPSET :love:
HAHA DE SOM INTE TYCKER DET ÄR KUL MÅSTE SE DE IGEN :P
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/dReKuWyw5gI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Haha nöjd med bilden!

Hej sötisar! Sry för bajsdålig uppdatering men jag har varit på släktkalas å typ på grönan jag har gjort en liten text som jag kmr ha i slutet av varje inlägg men aja lova att nt bry er att jag oekar fu*ck u lovar hittade ingen bättre bild aja ska sova nu god natt!! :love:


Jag och skvallerbook

Haha titta på den hära filmen :)


RSS 2.0